סדנת "טרואר"

 
צירוף של סיור בכרם, סיור וטעימות ביקב ושיחה עם היינן יוצר סדנת יין משובחת בת כשעתיים בנושא "טרואר"
-   מספר המשתתפים המקסימאלי בסדנאות
    יין הוא 20.
-   סדנת היין תלווה בקרוטונים ובמים לרענון
    הפה.
-   ניתן לשדרג את הסיור או את סדנת היין

    בטעימת יינות נוספים במחיר 8 ₪ לכל יין
    נוסף.
-   
ניתן לשדרג את הסיור או את סדנת היין
    בהגשה של פלטות גבינות ו/או פלטות
    בשרים קרים (מתוצרת הבית), מלווים
    בלחם שאור (מתוצרת הבית) במחיר 50 ₪
    למשתתף.
    הכיבוד יוגש לאחר שלב הטעימות בסדנה.

סדנאות יין אחרות

ניתן להזמין סדנאות ייו גם בנושאים אחרים.
הנושא המדויק, מספר המשתתפים, משך הסדנא ומחירה יקבעו בכל מקרה לגופו.
כמה נושאים לדוגמא:
-    מהו יין ואיך הוא נוצר?  מהם סוגי היינות

     העיקריים (בליווי טעימות)?
     איך עושים כל אחד מהם?

-    תולדות היין בעולם, אטלס היינות העולמי:

     היכן "הומצא" היין?  כיצד התפשט בעולם?
     איך התפתחו תהליכי הייצור וטעם הקהל?

     אזורי יין בעולם - זני ענבים, תנאי קרקע
     ואקלים, מסורות ושיטות עיבוד ויינון.  
     היינות הגדולים – מהיכן הם באים וכיצד
     הם נוצרים?  
     עולם ישן ועולם חדש .
     היין כענף חקלאי בעולם
-    סדנת טעימת יינות – איך טועמים יין?

     מראה (צבע, ברק,אטימות). ריח (ארומה).
     טעם (בוקה). עפיצות. גוף. סיומת.
-    יין בארץ ישראל ובתרבות ישראל:

     תולדות גידול הגפן וייצור היין בא"י.
     היין במקרא ובמשנה. 
היין בפולחן המקדש.
     היין במצוות ובמנהגים שלאחר החורבן.
     הכרם כענף חקלאי בארץ.
     מגמות בשנים האחרונות.

סיורי יין

גדי שטרנבך עסק 30 שנה בארגון ובהדרכה של טיולים.
כשהוא פנוי, גדי יכול לארגן ולהדריך טיולים באזור הקרוב ובכל הארץ בדגש על יין, כרמים, יקבים, טרואר (גיאולוגיה, קרקע, אקלים), ארכיאולוגיה של הכרם והיין, היין במסורת ישראל וקולינריה כללית.
המסלול המדויק, מספר המשתתפים, משך הסיור ומחירו יקבעו בכל מקרה לגופו.