הסעדה

כמה רעיונות ועקרונות עומדים בבסיס תפישתנו את עצמנו כמסעדה:


*  אנחנו מסעדה כפרית. אנחנו שואפים
   להגיש אוכל מצוין, פשוט במידה ואמיתי
   וללא תווית ה"גורמה". אנחנו רוצים אוכל על
   הצלחות ולא קומפוזיציה.


* אנחנו רוצים להכין את האוכל ממוצרי יסוד
   ומחומרי גלם שמקורם ידוע ואיכותם
   ברורה. (לא בהכרח ה"משובחים ביותר" או
   היקרים ביותר, הניתנים להשגה - איננו
   מזלזלים במחיר) ואנחנו משתדלים להימנע
   ככל האפשר, משימוש במוצרים מוכנים
   ותעשייתיים (גם במשובחים ויוקרתיים)


* אנחנו רוצים לעשות אוכל בעל אופי מקומי
   ככל האפשר, לפי מתכונים מקומיים ומחומרי
   גלם מקומיים בעונתם. אנחנו שואפים
   לייצר, ככל הניתן, את חומרי הגלם בעצמנו
   ולהשתמש ככל האפשר בצמחי בר בעונתם.

* אנחנו רוצים להימנע מחומרי גלם וממוצרים
   המשונעים מרחקים גדולים באוויר, בים
   וביבשה. לפיכך לא תמצאו אצלנו מולים מניו
   זילנד, גבינה מפארמה מלח אטלנטי ומים
   מרמת הגולן.

* הכל למען קיימות והגנה על הסביבה

* כמסעדה של יקב, אנחנו מחויבים לשימוש
   ולבישול ביין.

המסעדה שוכנת ב"אופן זמני" במטבח, בחדר המגורים ובפרגולה של בית המגורים שלנו. כאן אנחנו פתוחים לקהל הרחב מדי שישי ושבת.

בסוכת הגפנים של היקב אנחנו מקיימים ארוחות לקבוצות ואירועים קטנים בכל ימי השבוע.

אנחנו מחכים מזה שנים לאישורים לבניית המסעדה בשוליה הדרומיים של סוכת הגפנים של היקב