המסעדה

התפריט
במסעדה שלנו הוא בסגנון ים תיכוני כפרי.

זהו בישול שבבסיסו נמצא המטבח המקומי הפ'לסטיני. אך מכיוון שכיקב אנו מחויבים לבישול ביין וזה חסר לחלוטין במטבח המקומי, אנחנו שואלים מתכונים מן האזורים צורכי היין שסביב הים התיכון.
כך יש בתפריט מנות כמו מרק פריקה, מקלובה, וסיניה ברוטב טחינה וברוטב עגבניות, ומאידך מנות כגון "קרפצ'יו ברזאולה" (מתוצרת המשק), תרנגול ביין, סיניה ברוטב יין, וקדירת בקר עדולמית (צלי בקר וירקות שורש ביין אדום) ותוספות כמו בצל מזוגג ביין אדום וכרוב אדום ביין אדום.

בתפריט שפע סלטים, חלקם מקומיים מסורתיים וחלקם רק 'בסגנון פלסטיני'.

רבים מן הסלטים, הפשטידות והמרקים עונתיים ומבוססים על גידולי הגינה האורגנית, שליד המסעדה ועל עשבי הבר, הגדלים באזור (אוזנית כלך, חלמית, חרדל, תרד הבר, עולש, עכובית, רגלה וכיו"ב).

הארוחות מלוות ביינות המשובחים של המשק ומוגשות בשתי סוכות גפנים, הנשקפות אל הנוף המרהיב של יובלי עמק האלה

במעדניה של שולה: בשרים קרים, כבושים, מיובשים מבושלים וצלויים, גבינות רכות ומתובלות וריבות מפרי הגינה (תאנים, חצילים, אפרסקים, דלעת, עגבניות שרי ועוד). פתוח בשעות פעילות המסעדה

בימי שישי ושבת
*  המסעדה פתוחה לקהל הרחב, מ 10:00 בבוקר.
*  מ 10:00 ועד 12:00 מוגשת במסעדה ארוחת
   בוקר

*  מ 12:00 ואילך תפריט ארוחת צהרים וערב.
*  מומלץ להזמין מקום מראש

בימי השבוע האחרים, בתיאום מראש:
-  ניתן להזמין ארוחות לקבוצות (מ10 איש ומעלה)
    ואירועים (עד 200 משתתפים).

-  לרכוש מן המעדנים של שולה

להזמנת מקום במסעדה לחץ כאן